Κάλπες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τακτοποιούν και τα μοιράζουν οι κυβερνητικοί υπάλληλοι. Οι κάλπες θα μοιραστούν στην χώρα για τις γενικές εκλογές της 8ης Φεβρουαρίου που θα εκλέξουν 266 βουλευτές και μαζί τους θα διεξαχθούν και δημοτικές εκλογές για τέσσερις επαρχίες του Πακιστάν.

Κάλπες-1

EPA/QUIQUE GARCIA

Ξηρασία μέσα στον χειμώνα

Αδειο το διάσημο συντριβάνι Pati dels Taronges στο κυβερνητικό κτίριο της Βαρκελώνης. Εξι εκατομμύρια κάτοικοι από τις επαρχίες της Βαρκελώνης και της Χιρόνα αντιμετωπίζουν περιορισμούς στην κατανάλωση νερού (μέχρι 200 λίτρα την ημέρα) εξαιτίας της ξηρασίας που πλήττει την συγκεκριμένη περιοχή της Ισπανίας.

Κάλπες-2

AP Photo/Fernando Vergara

Προετοιμασίες

Ετοιμάζονται, από την Κολομβία (από όπου και η φωτογραφία) μέχρι την Ολλανδία αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η γιορτή με την μεγαλύτερη κατανάλωση λουλουδιών, αυτή του Αγίου Βαλεντίνου, πλησιάζει.

Κάλπες-3

REUTERS/Tom Little

Μινιατούρες

Είναι παράδοση σε αρκετές γωνιές του κόσμου με φάτνες ή μικρές σκηνές δρόμου να στήνονται σε μικρές εσοχές κτιρίων. Το κατάστημα της φωτογραφίας ανήκει σε αυτή την κατηγορία και είναι λίγο μεγαλύτερο από δύο τούβλα σπιτιού. Το video club της φωτογραφίας είναι δημιουργία της καλλιτεχνικής κολεκτίβας AnonyMouse και βρίσκεται σε βάση σπιτιού στο Μάλμο της Σουηδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT