Για την Ολυμπιάδα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εικονιζόμενος Charles Cost είναι ποδηλάτης και μάλιστα ολυμπιονίκης του 1948 στην τότε Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Είναι ακόμη, ο μακροβιότερος ολυμπιονίκης της Γαλλίας καθώς σήμερα γίνεται 100 ετών και θα έχει τόσο εκείνος όσο και οι διοργανωτές μια σπάνια ευκαιρία με την Ολυμπιάδα του Παρισιού που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Για την Ολυμπιάδα-1

EPA/Ernesto Mastrascusa

Στην Κούβα

Στην στεριά βγήκε η θάλασσα στο παραλιακό μέτωπο της Αβάνας καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας κατέγραψε ανέμους με ταχύτητα 104 χιλιομέτρων την ώρα να πνέουν στην περιοχή.

Για την Ολυμπιάδα-2

REUTERS/Phil Noble

Πανδαισία

Ενα ζευγάρι που πιστεύει ακόμη στον έρωτα και αμφισβητεί ευθέως τον καιρό. Κόκκινα φανάρια με αφορμή την κινεζική πρωτοχρονιά. Ολα μαζί σε έναν βροχερό δρόμο στο Μάντσεστερ.

Για την Ολυμπιάδα-3

EPA/TOLGA AKMEN

Στην ουρά για τον στρατό

Αυξήσεις στις αιτήσεις νεοσύλλεκτων βλέπουν οι Βρετανικές ένοπλες δυνάμεις και αποτυπώνει η φωτογραφία έξω από το κέντρο στρατολόγησης. Στο Ναυτικό έχει φτάσει το υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων οκτώ χρόνων, στον στρατό των τελευταίων έξι χρόνων και η πολεμική αεροπορία RAF σημειώνει μια αύξηση που αγγίζει το 42%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT