«Γρήγορα καλό μου κουνάβι!»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπήρχαν τα πάντα για να διοργανωθεί ένας καλός αγώνας. Οι συμμετέχοντες έφτασαν νωρίς και περίμεναν ήσυχοι μέσα στα κλουβιά τους, είχε στηθεί και μια πινακίδα με στοιχήματα κάτω από τις ομάδες και η μπύρα (χλιαρή) έρεε άφθονη. Ολα αυτά έγιναν στο Craven Arms and Cruck Barn όπου είχε στηθεί με βάση το αυστηρό πρωτόκολο η πίστα. Μια σειρά σωλήνεςμε τις στροφές τους αλλά και ενδιάμεσα διάφανα τμήματα, ένα για κάθε συμμετέχοντα, περίμενε τον ιδιοκτήτη και το κουνάβι του να τον τοποθετήσει μέσα. Μέσω φωνών και ενθουσιασμού νικητής ανακηρύχθηκε το κουνάβι που βρήκε πρώτο για την έξοδο. Οπως και να έχει όλοι (τα κουνάβια ίσως όχι) πέρασαν υπέροχα σε μια τυπική βρετανική ημέρα στο Appletreewick.

«Γρήγορα καλό μου κουνάβι!»-1

REUTERS/Minh Nguyen

Δρακο-κοτόπουλα

Θα σφαχτούν κατά δεκάδεςγια το εορταστικό γεύμα. Τα εικονιζόμενα κοτόπουλα Dong Tao γνωστά και ως δρακο-κοτόπουλα εξαιτίας των ποδιών τους θεωρούνται εξαιρετική λιχουδιά. Οχι ολόκληρα μόνο τα παχουλά κόκκινα ποδαράκια τους που είναι για τους Ασιάτες ένας σπάνιος και πεντανόστιμος μεζές που θα προσπαθήσουν να γευτούν την πρωτοχρονιά.

«Γρήγορα καλό μου κουνάβι!»-2

EPA/URS FLUEELER

Τα καρναβάλια της Λουκέρνης

Βραζιλία δεν είναι αλλά ξέρουν να απολαμβάνουν την Αποκριά και με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων αρκετοί κάτοικοι βρέθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν αλλά να δείξουν και τα ευφάνταστα κουστούμια τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT