Χρόνια πολλά!

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολο χαρά ποζάρουν για μια selfie οι κυρίες μπροστά από τον τεράστιο δράκο. Η κινεζική πρωτοχρονιά γιορτάζεται στις 10 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο είναι η χρονιά του δράκου.

Χρόνια πολλά!-1

AP Photo

Ρώσοι τουρίστες

Ανοιξαν επιτέλους τα σύνορα για τους Ρώσους και ετοιμάζονται για διακοπές. Οχι μην φανταστείτε τίποτα εξωτικό. Μέχρι την Βόρεια Κορέα θα πάνε και θα περάσουν για λίγο από την πρωτεύουσα (όχι για ψώνια) και μετά θα επισκεφθούν ένα χιονοδρομικό κέντρο. AP

Χρόνια πολλά!-2

AP Photo/Jeff Chiu

Πολλά γεννητούρια

Οχι ένα, όχι δύο αλλά δέκα ολόκληρα μωρά απέκτησε το Golden Gate Park του Σαν Φρανσίσκο από αφρικανικούς πιγκουίνους την χρονιά που μας πέρασε. Το Πάρκο συμμετέχει στο πρόγραμμα για την διάσωση του επαπειλούμενου είδους και τα νέα είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά.

Χρόνια πολλά!-3

EPA/SARAH YENESEL

Αθλητικά

Στην εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης παρουσίασαν τις συλλογές του και οι εταιρίες αθλητικών ειδών με τους τεράστιους τζίρους. Μια από αυτές και η Puma με φουτουριστικές φόρμες και ολόλαμπρα κράνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT