Εξυπνα και φθηνά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Βραζιλία έχουμε συνηθίσει το καρναβάλι να είναι μια μεγάλη υπερπαραγωγή. Εκατοντάδες συμμετέχοντες σε κάθε γκρουπ, με άρματα, κουστούμια με προσοχή στην λεπτομέρεια, χορογραφίες και μουσικούς. Υπάρχει και άλλος τρόπος όμως να τραβήξεις την προσοχή χωρίς μεγάλα έξοδα. Οπως οι Bloco da Latinha που έφτιαξαν τις στολές τους από άδεια κουτάκια αλουμινίου μπύρας και πέρασαν και στην κατασκευή καλά.

Εξυπνα και φθηνά-1

REUTERS/Andrew Kelly

Ολες διάσημες

Η Ιρίνα Σάικ περπατούσε στην πασαρέλα με ένα από τα πάντα κομψά και φίνα φορέματα της Carolina Herrera. Στις πρώτες θέσεις η διευθύντρια της Vogue Αννα Γουίντουρ ενώ δίπλα της οι ηθοποιοί, Ντέμι Μουρ και Νταϊάν Κρούγκερ. Ολα αυτά σε έναν από τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης με φόντο την πόλη, στην διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Εξυπνα και φθηνά-2

EPA/Maciej Kulczynski

Ακόμη είναι ασφαλές

Πλημμύρισε ο ποταμός Vidawa στην Πολωνία και μαζί του και ο αυτοκινητόδρομος. Ακόμη όμως- σύμφωνα με τις αρχές- είναι υπό έλεγχο καθώς το επίπεδο συναγερμού είναι όταν το νερό στο ποτάμι ανέβει πάνω από 63 εκατοστά.

Εξυπνα και φθηνά-3

EPA/ANDY RAIN

Απεργία που θα πονέσει

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και οι υπάλληλοι του Deliveroo και Uber Eats ανακοίνωσαν απεργία, ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες αποδοχές, αφήνοντας χωρίς τις υπηρεσίες τους χιλιάδες Λονδρέζους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT