Τέχνη σε ρόδες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι τέχνη τα αυτοκίνητα; Ναι, θα σας απαντήσουν όσοι τα λατρεύουν και είναι πολλοί. Ναι, θα σας απαντήσει και η εικονιζόμενη Νότιο-Αφρικανή καλλιτέχνις Esther Mahlangu που ποζάρει δίπλα στην πανέμορφη BMW στην Εθνική Γκαλερί Iziko.

Τέχνη σε ρόδες-1

EPA/TERESA SUAREZ

Η επιστροφή του Απόλλωνα

Το σύμπλεγμα των αγαλμάτων είχε απομακρυνθεί με κάθε φροντίδα και μια τεράστια μερίδα ειδικευμένων τεχνιτών είχε δουλέψει κάτω από την επίβλεψη του Ιδρύματος Coubertin που είχε αναλάβει την συντήρηση. «Ο Απόλλωνας με το άρμα του», η δημιουργία του γλύπτηJean-Baptiste Tuby κατασκευάστηκε μεταξύ 1668 και 1671 και θα λάμπει σύντομα ολόκληρο και ολόχρυσο στους κήπους των Βερσαλλιών.

Τέχνη σε ρόδες-2

AP Photo/Peter K. Afriyie

Σόου

Εντυπωσιακότατο ήταν το σόου που παρουσίασε ο σχεδιαστής μόδας Thom Browne με άψογη σκηνική παρουσία στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Τέχνη σε ρόδες-3

Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

Μπαρμπαρέλα

Με μια ρομποτική μεταλλική φόρμα με διαφάνειες από πλαστικό που σε πολλά σημεία θυμίζουν το μυθικό κοστούμι που φορούσε η Τζέιν Φόντα, εμφανίστηκε η Ζεντάγια στην παγκόσμια παρουσίαση της ταινίας που πρωταγωνιστεί, «Dune: Part Two» στο Λονδίνο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT