Η χαρά των παιδιών

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλημμύρισε από τις βροχές ο ποταμός Batanghari στην επαρχία Jambi της Ινδονησίας. Ομως τον μικρό της φωτογραφίας δεν τον νοιάζει, φτάνει που ο ίδιος, όπως θα έκανε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της γης, διασκεδάζει κολυμπώντας.

Η χαρά των παιδιών-1

AP Photo/Pamela Hassell

Ρούχα από ορχιδέες

Μπορεί έξω από τον Βοτανικό Κήπο της Νέας Υόρκης, το χιόνι να είναι στρωμένο, μέσα όμως το κλίμα είναι ζεστό και υγρό για τις κυρίες που φιλοξενεί. Αφιερωμένη η έκθεση του Κήπου στις ορχιδέες με μια νέα πινελιά, καθώς σχεδιαστές έχουν ντύσει κούκλες μανεκέν με δημιουργίες φτιαγμένες με ορχιδέες κάθε είδους όπως αυτές τις μινιατούρες phalaenopsisπου χρησιμοποιήθηκαν από την Hillary Taymour.

Η χαρά των παιδιών-2

Bank of England/Handout via REUTERS

Λίρες του Καρόλου

Στην δημοσιότητα έδωσε η Τράπεζα της Αγγλίας τα χαρτονομίσματα που απεικονίζουν τον νέο βασιλιά αν και η κυκλοφορία τους προβλέπεται στα μέσα του χρόνου.

Η χαρά των παιδιών-3

REUTERS/Jon Nazca

Λύγκας στην φύση

Είναι ένα από τα είδη που κινδυνεύουν από εξαφάνιση. Γι αυτό και το ευρωπαικό πρόγραμμα Life LynxConnect προσπαθεί να επαναφέρει κάποιους πληθυσμούς πίσω στις περιοχές που ζούσαν. Σε αυτό το πλαίσιο και εξαιτίας του προγράμματος  χθες τέσσερις Ιβηρικοί λύγκες απελευθερώθηκαν στα βουνά Arana κοντά στην Γρανάδα της Ισπανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT