Με προσήλωση στον αγώνα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Νότιο Κορέα διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο του Μπουσάν, στις περιοχές δηλαδή που γνωρίζει και την μεγαλύτερη διάδοση. Στην φωτογραφία η Νότιο Κορεάτισσα Jeon Ji hee στον αγώνα της εναντίον της Κινέζας Chen Meng.

Με προσήλωση στον αγώνα-1

EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Για να μην ξεχαστεί κανείς

Σε εκλογική περίοδο έχει μπει το Ιράν με τους πολίτες να προσέρχονται στις κάλπες την πρώτη του Μάρτη για τις βουλευτικές εκλογές. Γι αυτό και στήθηκαν οι τεράστιες κάλπες στους δρόμους, για να μην ξεχαστεί κανείς.

Με προσήλωση στον αγώνα-2

REUTERS/Leonhard Foeger

Υπενθύμιση

Για να μην ξεχνιέται ο πόλεμος που γίνεται στην Ουκρανία, στήθηκε η τεράστια καρδιά από φαναράκια μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στην Βιέννη.

Με προσήλωση στον αγώνα-3

EPA/LUONG THAI LINH

Το φεστιβάλ του γουρουνιού

Την 13η ημέρα του νέου χρόνου γιορτάζεται πάντα το «La Phu Festival» στο Ανόι. Σύμφωνα με την παράδοση ένα γουρούνι σφάζεται, διακοσμείται με στρας, λουλούδια και ψεύτικα ματάκια και συνοδεία πιστών, μεταφέρεται στο ναό πριν ψηθεί και μοιραστεί σε όλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT