Υποβρύχια προσευχή για τον πρωθυπουργό

Υποβρύχια προσευχή για τον πρωθυπουργό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εικόνα μοίρασε ο ίδιος ο Ναρέντρα Μόντι στα κοινωνικά δίκτυα. Βούτηξε με τα κανονικά του ρούχα και συνοδεία δυτών από πλατφόρμα στη Dwarka της Ινδίας για να προσευχηθεί στην χαμένη μυθική πόλη που βρίσκεται στον βυθό και συνδέεται με τον θεό Κρίσνα.

Υποβρύχια προσευχή για τον πρωθυπουργό-1

REUTERS/Albert Gea

Ευέλικτα κινητά

Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν εντυπωσιαστεί από τα κινητά που η οθόνη τους διπλώνει, πρέπει να δείτε τα νέα μοντέλα που προωθεί η Motorola. Στην Mobile World Congress που διεξάγεται αυτή την στιγμή στην Βαρκελώνη και στο περίπτερο της εταιρίας μπορούν να δουν τα κινητά τους να καμπυλώνουν σε σημείο που να φοριούνται και στο χέρι σαν βραχιόλι.

Υποβρύχια προσευχή για τον πρωθυπουργό-2

REUTERS/Bing Guan

Φόρος τιμής στον Φλάκο

Πριν από ένα χρόνο όταν είχε βανδαλιστεί το Central Park Zoo είχε βρει την ευκαιρία και η κουκουβάγια το έσκασε. Εκτοτε είχε γίνει ατραξιόν στην πόλη της Νέας Υόρκης με τους περίοικους να την φωτογραφίζουν σε δέντρα και ταμπέλες ή όπου την έβρισκαν. Ο Φλάκο όμως- όπως ήταν το όνομά του- μόλις ένα χρόνο κατάφερε να απολαύσει την ελευθερία του καθώς βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες νεκρός. Ετσι εκτός από λουλούδια και κάρτες που έχουν αφήσει στο δένδρο που σύχναζε, ο Calicho Arevalo από την Κολομβία έφτιαξε και μια τοιχογραφία για να τον τιμήσει στο Freemans Alley της Νέας Υόρκης.

Υποβρύχια προσευχή για τον πρωθυπουργό-3

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Μια επένδυση σε μέγεθος τσάντας

Πριν από αρκετά χρόνια είχαν θεωρηθεί και ως καλή επένδυση καθώς οι τιμές τους δεν έπεφταν, αλλά είναι μάλλον σίγουρο ότι όσες/οι τις πουλάνε τώρα δεν τις αγόρασαν γι αυτό. Στις 28 Φεβρουαρίου ο οίκος δημοπρασιών Bonhams θα δημοπρατήσει μερικές μοναδικές τσάντες όπως η εικονιζόμενη από τον οίκο Hermes που υπολογίζουν να αγγίξει τα 22.800 δολλάρια ή άλλες με υπογραφές των Chanel, Dior, Gucci και Louis Vuitton.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT