Μίλα!

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαινιάστηκε στο μουσείο WNDR της Βοστώνης η έκθεση «Speak Up!». Σύγχρονοι καλλιτέχνες, διάσημα ονόματα της εποχής αλλά και κολεκτίβες και σχεδιαστές, εκθέτουν μια σειρά από εγκαταστάσεις, με τους επισκέπτες να καλούνται να συμμετάσχουν σε κάθε μία από αυτές.

Μίλα!-1

Friends of Big Bear Valley via AP

Γεννητούρια σε live μετάδοση

Πέρυσι δεν τα κατάφεραν. Οι σφοδρές χιονοπτώσεις στην περιοχή δεν επέτρεψαν στα δύο αβγά να εκκολαφθούν. Φέτος ο σύλλογος Friends of Big Bear Valley που έχει στήσει την κάμερα στα βουνά Σαν Μπερναρντίνο και επιβλέπει το ζευγάρι των αετών, είναι αισιόδοξος. Πιστεύει ότι από τα τρία αβγά θα βγούν μικρά το πολύ σε μια εβδομάδα.

Μίλα!-2

Majid Asgaripour/WANA West Asia News Agency

Εκλογές, και για τις τολμηρές

Με τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο ανοιχτό στο λαιμό και τα μαλλιά της ελεύθερα και χυτά, μια Ιρανή που προφανώς αψηφά την αστυνομία ηθών που δολοφόνησε την Μάχσα Αμίνι, περιμένει στην σειρά για να ψηφίσει στις εκλογές που διεξάγονται στην χώρα.

Μίλα!-3

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Επέτειος και δημοπρασία

Εκατό χρόνια από την στιγμή που έγραψε το Μανιφέστο του Σουραλισμού ο Αντρέ Μπρετόν πίσω στο 1924, ο οίκος δημοπρασιών Christie’s διοργανώνει μια πώληση με αυτό το θέμα. Κορυφή των έργων το «L’ami intime» του Ρενέ Μαγκρίτ του 1958 που θα βγεί στο σφυρί στις 7 Μαρτίου και αναμένεται να αγγίξει κάτι παραπάνω από 63 εκατ. δολάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT