Προπόνηση για το Εβερεστ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά τα ισοθερμικά και τα ειδικά παπούτσια η cholita της φωτογραφίας αλλά και η ομάδα της συνεχίζουν από πάνω να φορούν την παραδοσιακή στολή της Βολιβίας, καθώς ανεβαίνουν στο χιονισμένο Huayna Potosi. Μικρό μαύρο καπέλο και τεράστια κόκκινη φούστα με σειρές από φουρό εσωτερικά. Ο σκοπός της ομάδας είναι να καταφέρουν να κατακτήσουν το Εβερεστ το 2025.

Προπόνηση για το Εβερεστ-1

EPA/MARA QUINTERO

Παγκόσμιο Κύπελλο Τσικνίσματος

Παράδοση μεγάλη έχει η Λατινική Αμερική στο ψήσιμο του κρέατος, με την Αργεντινή να έχει τη φήμη. Στην Ουρουγουάη όμως θα διεξαχθεί το Grilling World Cup με την συμμετοχή 40 ομάδων από 12 χώρες τον Σεπτέμβρη, όπου με την ανακοίνωση της διοργάνωσης φυσικά το γιόρτασαν με μπόλικα ψητά.

Προπόνηση για το Εβερεστ-2

EPA/ETTORE FERRARI

Ευλογίες

Αν και κινείται πια με δυσκολία, είναι παρών στις υποχρεώσεις του. Ο πάπας Φραγκίσκος αποχωρεί με καροτσάκι από την πλατεία Αγίου Πέτρου, με τους πιστούς να προσπαθούν να τον αγγίξουν και εκείνος να απλώνει τα χέρια του. Ανάμεσά τους και ένας επιστήμονας με σκοπό να ευλογήσει το στηθοσκόπιό του. 

Προπόνηση για το Εβερεστ-3

EPA/SARAH YENESEL

Δημοπρασία χαρτοπετσέτας

Κορνιζαρισμένη και κρεμασμένη είναι η διασημότερη «χαρτοπετσέτα του κόσμου». Ετσι αποκαλεί τη χαρτοπετσέτα που υπέγραψε ο τότε 13 χρονος Λιονέλ Μέσι το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ο οίκος δημοπρασιών Bonhams στην Νέα Υόρκη. Η δημοπρασία θα γίνει ηλεκτρονικά με τιμή εκκίνησης τις 380.000 δολάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT