Πόνοι περιόδου στην Ιαπωνία

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας στα κεντρικά της εταιρίαςExeo Group Inc έκαναν κάποια μαθήματα ενσυναίσθησης. Για τα μαθήματα χρειάστηκαν μια μικρή λευκή συσκευή συνδεδεμένη με δύο ηλεκτρόδια που κατασκευάστηκε από την Osaka Heart Coolπου ειδικεύεται σε τεχνολογίες VR και ονομάζεται «Perionoid». Τα δύο ηλεκτρόδια τοποθετούνται χαμηλά στην κοιλιά του άνδρα συναδέλφου και μέσω τις συσκευής «νιώθει» τους πόνους περιόδου που έχουν οι περισσότερες γυναίκες.

Πόνοι περιόδου στην Ιαπωνία-1

KCNA via REUTERS

Ο στόχος

Τα στρατεύματά του στο πεδίο βολήςεπιθεώρησε ο μεγάλος ηγέτης της Βορείου Κορέας, Kim Jong Un και για να αποτελέσει παράδειγμα στόχευσε και ο ίδιος με ένα πυροβόλο όπλο. Φυσικά θα υπήρχε και ένας εθελοντής που με χαρά έκανε τον στόχο.

Πόνοι περιόδου στην Ιαπωνία-2

REUTERS/Mario Anzuoni

Επέτειος για μια κούκλα

Στις 9 Μαρτίου η Barbie θα γίνει 65 ετών,περιμένει κάποιο βραβείο να πάρει στην φετινή απονομή των Οσκαρ με την ταινία που σάρωσε ταμεία και συνεχίζει ακάθεκτη. Στο πλαίσιο λοιπόν τον γενεθλίων της έκανε και ξεναγήσεις στα κεντρικά της στην Καλιφόρνια που οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δούν και την τεράστια γκάμα μοντέλων που δοκιμάζονται να βγουν στην αγορά.

Πόνοι περιόδου στην Ιαπωνία-3
  REUTERS/Guglielmo Mangiapane  

Μια ευχή στην Fontana di Trevi

Τί κάνουν τα νομίσματα που χιλιάδες επισκέπτες πετούν στο ομορφότερο μνημείο της Ρώμης; Τα μαζεύουν δύο φορές την εβδομάδα (ναι είναι τόσα πολλά) και μια φορά τον μήνα αδειάζουν το νερό για να καθαρίσουν το συντριβάνι και να μαζέψουν εκ νέου τα νομίσματα. Στην συνέχεια τα νομίσματα σκουπίζονται και μοιράζονται ανάλογα με την αξία τους για να τα χρησιμοποιήσει στο τέλος η φιλανθρωπική οργάνωση Caritas για να ενισχύσει την τράπεζα τροφίμων της και τα καθημερινά της συσσίτια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT