Αθλητικό Παρίσι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την Ολυμπιάδα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Πόλη του φωτός, τα πάντα φαίνονται να κινούνται σε αθλητικούς ρυθμούς. Ετσι λοιπόν η αθλήτρια και μια από τις λαμπαδηδρόμους της Ολυμπιάδας, η Anouk Garnier μόλις έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Εκανε αναρρίχηση 110 μέτρων σε σχοινί φτάνοντας το δεύτερο επίπεδο του πύργου του Αϊφελ.

Αθλητικό Παρίσι-1

EPA/JOSE MANUEL VIDAL

Φραμπαλάδες

Ολα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της Σεβίλης. Στις 14 του μήνα η πόλη θα γεμίσει άλογα και κόσμο με τις παραδοσιακές στολές – άνδρες και γυναίκες- για μια από τις μεγαλύτερες φιέστες στην Ισπανία την feria de Abril. Στην φωτογραφία μια κυρία προς αναζήτηση του ιδανικού φορέματος.

Αθλητικό Παρίσι-2

REUTERS/Tom Brenner

Χαμογελάστε!

Εφτασαν στον Λευκό Οίκο, με αφορμή την επίσκεψη του Ιάπωνα πρωθυπουργού. Παρέλασαν στο καταπράσινο γρασίδι και όταν η αποστολή τους τελείωσε έβγαλαν και όλοι μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία για να θυμούνται. Φυσικά με κινητό!

Αθλητικό Παρίσι-3

Pension 65/Handout via REUTERS

Χαμογελαστός υπερήλικας

Ετοιμος και πανευτυχής είναι ο Περουβιανός Marcelino «Mashico» Abad  να αναλάβει τα πρωτεία του γηραιότερου του κόσμου. Εκείνος ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1900 και τώρα γιορτάζει τα 124 του χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT