Πριν τις βροχές

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι φτιαγμένο από λάσπη. Είναι και ένα κτίριο που έχει χαρακτηριστεί από την Unesco ότι βρίσκεται σε κίνδυνο από το 2016. Το Μεγάλο Τζαμί στο Djenne του Μαλί είναι ένα σπάνιο αρχιτεκτόνημα, και οι τεχνίτες της περιοχής, έχουν στήσει τις μεγάλες σκάλες τους με σκοπό να προλάβουν να περάσουν ένα νέο χέρι λάσπης σε όλο το κτήριο λίγο πριν τις βροχές του Ιουνίου, που χωρίς αυτό κινδυνεύει να καταστραφεί.

Πριν τις βροχές-1

EPA/PAULO CUNHA

Θάλασσα από κεριά

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Καθολικής Εκκλησίας αυτό της Φάτιμα στην Πορτογαλία που στις 13 Μαΐου του 1917 εμφανίστηκε η Παναγία στους τρεις μικρούς βοσκούς.

Πριν τις βροχές-2

 EPA/HANNIBAL HANSCHKE

Ετοιμασίες

Την ώρα που στις Κάννες στρώνουν το κόκκινο χαλί και περιμένουν διάσημους σταρ και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, στην πύλη του Βραδεμβούργου το χαλί είναι πράσινο για να δημιουργηθεί η ζώνη των φιλάθλων για το Euro 2024 που θα διεξαχθεί στην Γερμανία από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT