Κομμάτι γης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ανάγλυφο από τις πλαγιές δεν φαίνεται πια, καθώς κάθε σπιθαμή γης έχει χτιστεί. Μια παράγκα δίπλα στην άλλη σε αυτή την γειτονιά που πολεοδόμος και αρχιτέκτονας δεν πάτησε το πόδι του ποτέ. Ολα αυτά στην Jalousie στα περίχωρα του Πορτ -ο- Πρενς στην Αϊτή. AP Photo/Ramon Espinosa

Κομμάτι γης-1

REUTERS/Nic Bothma

Δύο κόσμοι

Από την μια η παραγκούπολη του Masiphumelele και δίπλα της, με ένα τεράστιο τοίχο και φυλάκια, οι πολυτελείς κατοικίες αυτών που έχουν πρόσβαση και ιδιωτικές προβλήτες στην λίμνη Michelle στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής.

Κομμάτι γης-2

Aaron Chown/Pool Photo via AP

Μοντέρνος Κάρολος

Την διάθεση για μια πιο μοντέρνα εικόνα της βασιλείας την είχε πάντα ο Κάρολος και με την ανάθεση στον εικαστικό Jonathan Yeo του πορτραίτο του το απέδειξε. Η ανάθεση έγινε το 2020 όταν ο Κάρολος ήταν ακόμη πρίγκιπας και φορούσε την στολή των φρουρών της Ουαλίας . Το εκπληκτικό πορτραίτο που παρουσιάστηκε μόλις χθες στο Μπάκινγχαμ θα κρεμαστεί στο Drapers’ Hall.

Κομμάτι γης-3

REUTERS/Eduardo Munoz

Κατηγορία «Παιχνίδια»

Είναι μια από τις πιο σπουδαίες εκθέσεις σκύλων στον κόσμο. Το 148th Westminster Kennel Club Dog Show διεξάγεται αυτές τις ημέρες. Στην φωτογραφία ο Ham ένα Toy Poodle από την Πενσιλβάνια συμμετέχει στην κατηγορία «Toy».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT