Αμοιβαία εκτίμηση

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρατήθηκαν χέρι χέρι και κοιτάχτηκαν βαθιά στα μάτια. Ολα αυτά έγιναν μεταξύ της υπουργού πολιτισμού της Γαλλίας Ρασίντα Ντατί και του Αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Κόσνερ, καθώς η πρώτη βράβευσε τον δεύτερο με το μετάλλιο των Γραμμάτων και των Τεχνών στις Κάννες.

Αμοιβαία εκτίμηση-1

The Royal Mint/Handout via REUTERS   

Επέτειος

Με ένα αντίγραφο του σχεδίου που θα υπάρχει πάνω στα κέρματα των 50, φτιαγμένο στην παραλία που αιματοκυλίστηκε αλλά έφερε την αρχή του πολέμου, ανακοινώνει τα επετειακά νομίσματα το νομισματοκοπείο της Βρετανίας, καθώς φέτος στις 6 Ιουνίου συμπληρώνονται 80 χρόνια από την D day-την απόβαση στην Νορμανδία.

Αμοιβαία εκτίμηση-2

REUTERS/Tom Bateman

Να μας το πει το κουτάλι!

Το εικονιζόμενο ηλεκτρονικό κουτάλι είναι μια δημιουργία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας Meiji του Τόκιο,Homei Miyasthita. Το κουτάλι είναι ικανό με το που θα βυθιστεί σε ένα φαγητό να πει αμέσως αν και πόση ποσότητα αλατιού περιέχει, βοήθεια πολύτιμη για ανθρώπους που δεν πρέπει να καταναλώνουν καθόλου ή ελάχιστο αλάτι.

Αμοιβαία εκτίμηση-3

EPA/SEBASTIEN NOGIER

Πλουραλισμός

Από όλα είχε το κόκκινο χαλί των Καννών. Διάσημες σταρ που ήθελαν να αποδείξουν την γοητεία τους, άλλες που δεν χρειαζόταν να αποδείξουν τίποτα, μοντέλα που εμφανίστηκαν άνετα με το γυμνό τους στήθος σε κοινή θέα και υπήρχαν και εκείνες που ήθελαν να κάνουν την διαφορά. Οπως η Bilal Hassani που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας «The Apprentice» με ένα φόρεμα από τζιν και κάποιον μαζί της να κρατά το υπόλοιπο τόπι του υφάσματος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT