Είναι ο καθρέπτης μας η Ισπανία;

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, την ξηρασία, ήρθαν και οι περίοδοι της ανόδου της θερμοκρασίας. Η Ισπανία τα πέρασε πριν από εμάς και για τις επόμενες ημέρες, λίγο πριν μπει ο Ιούνης οι μετεωρολόγοι ενημερώνουν τους κατοίκους ότι τα πρώτα σαραντάρια θα κάνουν την εμφάνισή τους. Στην φωτογραφία ένα γκρουπ τουριστών βρίσκει καταφύγιο κάτω από ένα δένδρο από τον καυτό ήλιο στην Ρόντα της Ισπανίας.

Είναι ο καθρέπτης μας η Ισπανία;-1

. EPA/JUSTIN LANE

Μια προσευχή για τον ηγέτη

Εξω από το δικαστήριο στην Νέα Υόρκη έχουν στήσει τον «κύκλο προσευχής» οι κυρίες της φωτογραφίας με σκοπό να βάλουν τα «μεγάλα μέσα» για την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ.

Είναι ο καθρέπτης μας η Ισπανία;-2

EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Μπροστά από τους μακαρίτες

Μια δημοσιογράφος φτάνει στο υπουργείο εσωτερικών, την πρώτη ημέρα εγγραφής των υποψηφίων. Οι εκλογές στο Ιράν, μετά το δυστύχημα του Ραϊσί, θα γίνουν στις 28 Ιουνίου.

Είναι ο καθρέπτης μας η Ισπανία;-3

EPA/MICHAEL REYNOLDS

Εξωτερική πολιτική των ζώων

Ερχονται! Στον ζωολογικό κήπο Smithsonian της Ουάσιγκτον, ένα ομοίωμα πάντα το ανακοινώνει στους επισκέπτες. Η Bao Li και ο Qing Bao και τα δύο μόλις δύο ετών θα έρχουν στον κήπο πριν το τέλος του 2024 από την Κίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT