Τεχνητής νοημοσύνης υπάλληλοι

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εικονιζόμενη κυρία είναι η πρώτη ψηφιακή υπάλληλος (ένα avatar δηλαδή ) που βρίσκεται στην πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Σεούλ και είναι «φορτωμένη» με τεχνητή νοημοσύνη για να εξυπηρετεί το κοινό.

Τεχνητής νοημοσύνης υπάλληλοι-1

REUTERS/Eloisa Lopez

Κυρίες της αυλής στις φτωχογειτονιές

Ενα νεαρό κορίτσι περνά ανάμεσα από τα αγόρια της γειτονιάς της για να συμμετάσχει στην παρέλαση Santacruzan των Φιλιππίνων. Σύμφωνα με την παράδοση η θρησκευτική παρέλαση τιμά τα ταξίδια της Αγίας Ελένης με τα νεαρά κορίτσια να ντύνονται με ιστορικές αμφιέσεις.

Τεχνητής νοημοσύνης υπάλληλοι-2

TT News Agency/Henrik Montgomery/via REUTERS

Βραβείο στους ΑΒΒΑ

Εχουν γράψει μια τεράστια ιστορία. Το διασημότερο συγκρότημα της Σουηδίας, αγαπημένο σε όλη την υφήλιο, οι ABBA έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί. Τρεις από αυτούς με ολόλευκα μαλλιά, βρέθηκαν στο παλάτι για να τιμηθούν από τους βασιλείς της Σουηδίας Karl Gustafκαι Silvia για την (απίστευτη) συμβολή τους στην μουσική της χώρας τους και όχι μόνο.

Τεχνητής νοημοσύνης υπάλληλοι-3

REUTERS/Dylan Martinez

Οπερα και προβατάκια

Είναι να τους ζηλεύεις. Απολαμβάνουν το 90’ λεπτών διάλειμμα της «Κάρμεν» με πικ νικ. Οσοι βρέθηκαν στο Glyndebourne Opera Festival, γεύτηκαν όλα τα ωραία, μουσική, φαγητό, παρέα και πανέμορφη φύση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT