Εκλογές!

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκκλησίες και λεωφορεία έχουν μετατραπεί σε εκλογικά κέντρα στην Ολλανδία, ακόμα και σε ζωολογικούς κήπους έχουν στηθεί κάλπες. Το εικονιζόμενο κέντρο με τον παράξενο διάκοσμο βρίσκεται στην Χάγη και περιμένει από τώρα τους εκλογείς να ψηφίσουν για τους εκπροσώπους τους στην Ε.Ε.

Εκλογές!-1

REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Ταξιτζής- βιβλιοπώλης

Μέσα στο ταξί του ο 44 Mohamed Azzamαντί να περιμένει δίπλα στην θάλασσα για πελάτες, περιμένει για αναγνώστες. Ο Αλεξανδρινός, μετέτρεψε το ταξί του σε βιβλιοπωλείο απλώνοντας πάνω στις κίτρινες λαμαρίνες μυθιστορήματα αλλά και σχολικά βιβλία.

Εκλογές!-2

AP Photo/Dmitri Lovetsky

Επενδύσεις και επενδυτές

Υπουργοί και υψηλόβαθμα στελέχη κατέφθασαν από το Αφγανιστάν στην Αγία Πετρούπολη για να συμμετάσχουν στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Πόλης που έχει σκοπό να προσελκύσει επενδυτές αλλά και να διαφημίσει την ανάπτυξη της χώρας.

Εκλογές!-3

AP Photo/Fareed Khan

Κούρεμα και βάψιμο

Οι αγορές γεμίζουν με ζώα, καμήλες, αγελάδες αλλά και μικρότερα όπως κατσίκες και πρόβατα. Ολα θα πουληθούν, οι πλούσιοι θα πάρουν τα μεγάλα, οι φτωχοί τα μικρά και όλα θα θυσιαστούν στο Ιντ αλ αντχα ή Κουρμπάν Μπαϊράμι. Οσο για τον πωλητή της φωτογραφίας από το Καράτσι, έβαψε την καμήλα του με χένα και τις κάνει περίτεχνα σχέδια με το ψαλίδι για να την πουλήσει πιο εύκολα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT