Θερμικές κάμερες

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βλάστηση τέτοια εποχή στην Ελβετία φτάνει το μισό μέτρο. Ετσι, όταν αγρότες όπως David Huber αποφασίζουν να κουρέψουν τα λιβάδια τους, το κάνουν με προσοχή καθώς μέσα τους υπάρχουν ένα σωρό πλάσματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ελάφια τραυματίζονται από τις κουρευτικές μηχανές και έτσι το Fondation Sauvetage Faons Vaud «σκανάρει» με θερμικές κάμερες σε drone τα χωράφια και απομακρύνει τα ζώα πριν τον καθαρισμό της γης στο Forel.

Θερμικές κάμερες-1

AP Photo/Aaron Favila

Ανεξαρτησία με κλάματα

Μια από τις πολλές εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της Ημέρας Ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων είναι και η εικονιζόμενη. Διαγωνισμός για την κατανάλωση τηςπιο καυτερής πιπεριάς, με τους συμμετέχοντες να ρίχνουν και το απαραίτητο κλάμα.

Θερμικές κάμερες-2

REUTERS/Florence Lo

Παραγγελίες

Θέλετε κάποιον άγριο; μια αυστηρή κυρία; έναν σοβαρό νεαρό; Ο,τι και να θέλετε η τεχνολογική εταιρία Ex Robots στο Dalian της Κίνας μπορεί να σας το παρέχει καθώς πάνω στα ανθρωποειδή ρομπότ που κατασκευάζει με συγκεκριμένες λειτουργίες μπορεί να τοποθετήσει το ρεαλιστικό πρόσωπο του γούστου σας.

Θερμικές κάμερες-3

EPA/CJ GUNTHER

Βόλτα

Τον καλύτερο τρόπο να απολαύσει την φύση δημιούργησαν στο Malborough των ΗΠΑ. Μια πλωτή γέφυρα πάνω στην λίμνη Williams με μήκος 915 μέτρων για γαλήνιες βόλτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT