Μιάου σου λέω

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αποφάσισαν οι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο Nihon του Τόκιο και μάλλον θα το καταφέρουν. Δημιούργησαν την εφαρμογή CatsMe! με την βοήθεια του Κτηνιατρικού Κέντρου του πανεπιστημίου και της ΑΙ για να αποκωδικοποιήσουν τα νιαουρίσματα της γάτας και να καταλαβαίνουμε αν νιώθει πόνο. Φυσικά ο πόνος (ένα πιο εύκολο και ξεκάθαρο συναίσθημα) θα είναι μόνο η αρχή για μια μεγαλύτερη κατανόηση των αιλουροειδών-θεοτήτων που έχουμε στα σπίτια μας. Αναμένουμε.

Μιάου σου λέω-1

REUTERS/David W Cerny

Η επιστροφή ενός μύθου

Πήραν το όνομά τους από τον Ρώσο εξερευνητή Nikolay Przewalksi. Τα εξαφανισμένα στις στέπες του Καζακστάν άγρια άλογα μετά από προγράμματα εκτροφής και διάσωσής τους στην Ευρώπη επέστρεψαν αεροπορικώς από την Τσεχία που μεγάλωσαν στην χώρα καταγωγής τους.

Μιάου σου λέω-2

REUTERS/Leon Kuegeler

Ο Μάντης

Μετά τα χταπόδια της προηγούμενης διοργάνωσης ήρθε η σειρά του ουρακοτάγκου. Ο Walter από τον ζωολογικό κήπο του Dormund  θα προβλέπει τα παιχνίδια του Euro 2024. Μάλιστα ο Walter ξεκίνησε με πρόβλεψη για νίκη της Γερμανίας στον πρώτο αγώνα εναντίον της Σκωτίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT