Ο «αμερόληπτος» μάντης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και πάλι νίκη προβλέπει ο ουρακοτάγκος -«επίσημος» μάντης της διοργάνωσης του Euro. O Walter που ζει στον ζωολογικό κήπο του Ντόρμουντ, διάλεξε και πάλι την Γερμανία ως νικήτρια στον αγώνα της με την Ουγγαρία.

Ο «αμερόληπτος» μάντης-1

EPA/MONIRUL ALAM

Για τα ζώα

Την ίδια στιγμή που γίνονται οι θυσίες για την γιορτή Eid al Adha των μουσουλμάνων, σφάζοντας πρόβατα, κατσίκες, αγελάδες και καμήλες, στην αγορά της Ντάκα κάποιοι μένουν μακριά από την γιορτή για να φροντίσουν τα ζώα. Οχι μόνο αυτά που εμπορεύονται και τους παρέχουν νερό και τροφή, ανεξάρτητα από τον πωλητή, αλλά και άλλα που τα φέρνουν οι ιδιοκτήτες τους για να τα φυλάξουν καθώς φεύγουν για τα χωριά τους.

Ο «αμερόληπτος» μάντης-2

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Μόδα από σχολείο

Εληξε η μαθητεία και ακολούθησε η καθιερωμένη πασαρέλα για τους έτοιμους και εμπνευσμένους σχεδιαστές του IFM (Institut francais de la mode) που παρουσίασαν μια ανδρική κολεξιόν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Ο «αμερόληπτος» μάντης-3

EPA/NEIL HALL

Αλογα και παπαγάλοι

Εφτασε η εποχή για τις ιπποδρομίες του Ασκοτ και οι κυρίες έβαλαν τα παράξενα καπέλα τους. Γεωμετρικά σχέδια, πολλά πολλά άνθη και ένας παπαγάλος στόλισαν κεφάλια με σκοπό τις εντυπώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT