Αντίγραφα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πανεπιστήμιο Unimi του Μιλάνου έχουν φτιάξει ένα νέο εργαστήριο που εκτυπώνει σε 3D και αποκλειστικά, ανθρώπινα όργανα. Οχι προς αντικατάσταση στον ανθρώπινο οργανισμό αλλά για να εκπαιδευτούν όσο γίνεται καλύτερα οι χειρουργοί.

Αντίγραφα-1

AP Photo/Rodrigo Abd

Εκτίμηση

Με το κουτάλι του στο χέρι και το πλαστικό πιάτο στο άλλο, ένα παιδί κοιτά την κατσαρόλα αν έμειναν φακές για εκείνο. Οι ιερείς στην εκκλησία Virgin of Caacupé μοιράζουν γεύματα στις φτωχογειτονιές της La Matanza στην Αργεντινή, σχεδόν καθημερινά αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη που έχει βρεθεί ένα μεγάλο μέρος της χώρας. Και εκείνοι από την σειρά τους, εκτιμούν την προσπάθεια των ιερέων, γεμίζοντας την εκκλησία ως αντάλλαγμα.

Αντίγραφα-2

REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Να ντυθείς ή να γδυθείς;

Με την δυνατότητα των ταξιδιών που έχουν πια οι Κινέζοι, μπορούμε να απολαύσουμε από κοντά κάποιες από την συνήθειές τους. Ενα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζει τις γυναίκες είναι η απέχθειά τους στον ήλιο. Το λευκό δέρμα αποτελεί προτέρημα και στοιχείο ομορφιάς και καμιά Ασιάτισσα δεν το ανταλλάσσει με ηλιοθεραπεία. Ετσι, το καλοκαίρι στα μπάνια τους φορούν μάσκες στο πρόσωπο με τρύπες στα μάτια την μύτη και το στόμα και αν βρεθούν καλοκαίρι στην Ευρώπη κυκλοφορούν σαν την κυρία της φωτογραφίας. Κουκούλα, γάντια, μακρυμάνικη μπλούζα και κάλυμμα προσώπου που θυμίζει μελισσοκόμο. Η φωτογραφία της τουρίστριας είναι από την Ρώμη.

Αντίγραφα-3
REUTERS/Mike Segar

Χαιρετισμός στον ήλιο

Το θερινό ηλιοστάσιο γιόρτασαν – για 22η χρονιά- στην Νέα Υόρκη και στην Times Square με ομαδική πρακτική γιόγκα για όλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT