Τηλεργασία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι από αυτές τις δουλειές που δεν θα πίστευες ποτέ ότι θα την έκανες από το σπίτι σου. Και όμως στην Αργεντινή αποτελεί γεγονός και οι φύλακες είναι πια εικονικοί, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία από κτίριο γραφείων στο Μπουένος Αϊρες.

Τηλεργασία-1

AP Photo/Czarek Sokolowski

Διακοπές με τον στρατό

Αν και θυμίζει αρκετά το ανέκδοτο με τον λεγεωνάριο στον Αστερίξ, ο Πολωνικός στρατός δεν έκανε καθόλου πλάκα. Διοργάνωσε το πρόγραμμα «Διακοπές με τον στρατό» και κάλεσε αρκετούς εθελοντές που έλαβαν μέρος για μια δοκιμαστική περίοδο. Στην φωτογραφία εκπαίδευση με το απαραίτητο καμουφλάζ στο Nowogrod της χώρας.

Τηλεργασία-2

REUTERS/Valdrin Xhemaj

Επέτειος

Εχουν περάσει κιόλας δεκαπέντε χρόνια από τότε που ο Michael Jackson έφυγε από την ζωή και ο Κοσοβάρος καλλιτέχνης Alkent Pozhegu τον θυμήθηκε και έφτιαξε σε πλατεία στο Gjakova το πορτραίτο του από σπόρους.

Τηλεργασία-3

AP Photo/Juan Karita

Να σου πω την μπύρα σου;

Το ξέρετε με καφέ ή χαρτιά. Ομως οι μάντεις της Βολιβίας ή αλλιώς Yatiri λένε και την μπύρα, τα φύλα κόκας και τα αβγά. Στην φωτογραφία ένας από αυτούς στην διάρκεια πρόβλεψης. Αν τώρα πρέπει να έχεις πιεί από την μπύρα πρώτα, δεν το διευκρινίζουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT