Πολιτική

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πόρτα του Torentje, του πρωθυπουργικού γραφείου ο νέος πρωθυπουργός της Ολλανδίας Dick Schoof (δεξιά) και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Gert Jan Buitendijk αποχαιρετούν τον πρώην πρωθυπουργό Mark Rutte. Πολύς κόσμος βρέθηκε για να χαιρετήσει τον Rutte που έφυγε από την πρωθυπουργία με τον ίδιο τρόπο που πήγαινε κάθε μέρα στο γραφείο του. Με το ποδήλατο.

Πολιτική-1

REUTERS/Toby Melville

Θέσεις μάχης

Με τις κολλητικές ταινίες στα χέρια τα μέλη των ειδησεογραφικών συνεργείων μαρκάρουν τις θέσεις τους από τώρα έξω από την Downing Street, για να καλύψουν τις εξελίξεις στις εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου στις 4 του Ιουλίου.

Πολιτική-2

EPA/YOAN VALAT

Ενθύμια ολυμπιακών αγώνων

Πλησιάζει η ώρα των αγώνων και τα γαλλικά ταχυδρομεία εξέδωσαν μια αναμνηστική σειρά, όπως κάνουν όλες οι χώρες που φιλοξενούν το γεγονός. Στην φωτογραφία μια σειρά γραμματοσήμων με θέμα την γαλλική μπαγκέτα- το ψωμί των Γάλλων- δεμένη με φιόγκο στα χρώματα της σημαίας.

Πολιτική-3

EPA/NARENDRA SHRESTHA

Η μικρή αδελφή

Με τα σχολικά ντοσιέ τους προστατεύουν την μικρή τους αδελφή, τα κορίτσια της φωτογραφίας. Η εποχή των μουσώνων έχει ξεκινήσει από τα μέσα του Ιουνίου στο Νεπάλ και θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT