Μωβ λιβάδια

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα λιβάδια με τις τουλίπες, τους τρυφερούς ανθούς της κερασιάς, τις πολύχρωμες αζαλέες, τα χωράφια με τα ηλιοτρόπια ήρθε η ώρα της λεβάντας και των μοσχοβολιστών λιβαδιών στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Valensole.

Μωβ λιβάδια-1

EPA/QUDRATULLAH RAZWAN

Αφγανικά κλιματιστικά

Αχυρο για φίλτρα, αλουμίνιο για την κατασκευή, ανθεκτικό πλαστικό με όμορφα διάτρηταφύλλα και ηλιακούς συλλέκτες για ενέργεια. Ολα αυτά, και πολλή διάθεση και τεχνικές γνώσεις έχουν οι εργαζόμενοι στην βιοτεχνία του Κανταχάρ που φτιάχνουν κλιματιστικά καθώς η ζήτηση έχει ανέβει στα ουράνια με την κλιματική αλλαγή να έχει κάνει το θερμόμετρο να δείχνει 46 σταθερά βαθμούς Κελσίου.

Μωβ λιβάδια-2

REUTERS/Stringer

Μαζεύοντας κροκοδειλάκια

Πυροσβέστες ποζάρουν με τους μικρούς κροκόδειλους που έπιασαν καθώς η καταιγίδα Chris που σάρωσε την περιοχή El Caprintero τους οδήγησε σε άλλες περιοχές μέσω της πλημμύρας που προκλήθηκε. Ετσι οι πυροσβέστες του Μεξικού ανέλαβαν δουλειά, να μαζέψουν τους παραστρατημένους και να τους οδηγήσουν μόλις οι συνθήκες ευνοήσουν πάλι στο σπίτι τους.

Μωβ λιβάδια-3

AP Photo/Ng Han Guan

Τζέκινς Χαν από ατσάλι

Στα περίχωρα του Ulaanbaatar στην Μογγολία είναι φτιαγμένο το ύψους 40 μέτρων ατσάλινο άγαλμα του εθνικού ήρωα της χώρας του 13ου αιώνα. Μάλιστα το άγαλμα έχει ειδική θέση για τους επισκέπτες στην χαίτη του αλόγου για να απολαύσουν την εντυπωσιακή θέα. A

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT