Η μάχη του κρασιού

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μην ξεγελιέστε, είναι ντυμένοι στα λευκά με ένα κόκκινο μαντήλι στην μέση. Ομως η παράδοση ορίζει ότι τέτοιες ημέρες στο Ηaro της Ισπανίας διεξάγονται οι μάχες του κρασιού όπου 40.000 λίτρα κόκκινου κρασιού και πίνονται άλλα και γίνονται μπουγέλα.

Η μάχη του κρασιού-1

AP Photo/Siddiqullah Alizai

Τζαμί-θυρίδα

Ταχυδρομικοί υπάλληλοι κάνουν διαλογή γραμμάτων στο γραφείο της Καμπούλ. Επειδή στους δρόμους του Αφγανιστάν τι ς περισσότερες φορές δεν υπάρχουν ούτε ονόματα άλλα ούτε αριθμοί, στην χώρα έχει επικρατήσει η πρακτική «πλήρωσε και προσευχήσου» μιας και ως σημείο παράδοσης των λογαριασμών έχουν ορίσει τα κοντινά τους τζαμιά.

Η μάχη του κρασιού-2

REUTERS/Hemanshi Kamani

Αυτό είναι νίκη

Αν έχετε υποδεχτεί την νικητήρια ομάδα σας ποτέ στον δρόμο και έχετε απολαύσει τον λαό που συγκεντρώθηκε, δείτε την φωτογραφία και κλάψτε. Τόσοι και άλλοι τόσοι (από την άλλη πλευρά της παραλίας) συγκεντρώθηκαν για να δουν και να γιορτάσουν από κοντά την μεγαλειώδη νίκη της Ινδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του κρίκετ. Η φωτογραφία είναι από το Μουμπάι.

Η μάχη του κρασιού-3

AP Photo/Jerome Delay

Κρασιά και ποδήλατα

Με τα καρεκλάκια τους απολαμβάνουν το θέαμα οι Γάλλοι με στιλ μέσα στους αμπελώνες. Η έβδομη διαδρομή του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας είχε τερματισμό στο Gevrey-Chambertin.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT