Η Ολυμπιάδα τον Αύγουστο;

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ψεκαστήρες νερού στους δημόσιους χώρους και έξω από τα γήπεδα, αλλά και σκιάσεις και καπέλα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την ζέστη, διοργανωτές και θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Με την κλιματική αλλαγή να δείχνει τα δόντια της πια για τα καλά και την ισχνή ανθρώπινη αντιμετώπιση του προβλήματος, μήπως στο σύντομο μέλλον οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα γίνονται τον Αύγουστο;

Η Ολυμπιάδα τον Αύγουστο;-1

KCNA via REUTERS

Εποπτεία

Δεν κουράστηκε, με ελικόπτερο ήρθε. Και όμως ο μεγάλος ηγέτης εκτός ότι είδε την καταστροφή που προκάλεσε η τροπική καταιγίδα Gaemi από ψηλά, έκατσε και στην καρέκλα για να εποπτεύσει τις εργασίες για την ανακούφιση των πληγέντων στην Βόρεια Κορέα.

Η Ολυμπιάδα τον Αύγουστο;-2

AP Photo/Rodrigo Abd

Γελάδια

Οι γκάουτσος της Αργεντινής έδειξαν τις ικανότητές τους ιππεύοντας με δεξιοτεχνία. Ομως στην ετήσια έκθεση της Rural Society’s, πιο σημαντική στιγμή ήταν η επίδειξη των αγελάδωνπου πάνω τους βασίζεται μεγάλο κομμάτι της φήμης της χώρας. Ετσι η μόλις 3 ετών Clara Macaroniποζάρει τρυφερά πάνω στην αγελάδα Shorthorn του πατέρα της που κέρδισε ένα σωρό βραβεία στην έκθεση του Μπουένος Αϊρες.

Η Ολυμπιάδα τον Αύγουστο;-3

AP Photo/Hassan Ammar

Η κινούμενη Μεσόγειος

Πάνω σε ένα βράχο και φυσικά με την απαραίτητη ακινησία και υπομονή ένας Λιβανέζος ψαρεύει στην ακτογραμμή της Βηρυτού.

Η Ολυμπιάδα τον Αύγουστο;-4

AP Photo/Tsvangirayi Mukwazhi

Η ανταλλαγή

Ο αγώνας τελείωσε με νίκη της Αργεντινής και οι δύο παίκτες του ράκμπι, ο Αμερικανός Steve Tomasin και ο Αργεντινός Rodrigo Isgro ανταλάσσουν τα σορτσάκια τους ως ανάμνηση του αγώνα στο πλαίσιο των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT