Εναέρια δροσιά

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εντυπωσιακή Sky Pool κατέφυγαν για λίγη δροσιά επισκέπτες και Λονδρέζοι. Σύμφωνα με καταγραφές και μετεωρολόγους η τελευταία Τρίτη του Ιούλη ήταν η ζεστότερη ημέρα της χρονιάς στην χώρα (μέχρι σήμερα).

Εναέρια δροσιά-1

REUTERS/Alet Pretorius

Συνταξιοδότηση

Μόλις που ξεχωρίζει ο Charley ανάμεσα από τους καφετί βράχους στο κλουβί του στον Ζωολογικό κήπο της Πρετόρια. Ο 43χρονος είναι ο τελευταίος ελέφαντας του ζωολογικού κήπου και αφού διασκέδασε και εκπαίδευσε γενιές ήρθε η ώρα να συνταξιοδοτηθεί και να αποσυρθεί στα βόρεια της χώρας σε ιδιωτικό πάρκο μέχρι τον θάνατό του.

Εναέρια δροσιά-2

REUTERS/Alexandre Meneghini

Τι είδε ο Τσάβες;

Μπροστά στην τοιχογραφία του Ούγκο Τσάβες αλλά όχι μόνο εκεί, έβαλαν φωτιές και τα έσπασαν διαδηλωτές στην Βενεζουέλα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, με την επόμενη ημέρα να βρίσκει τους οδοκαθαριστές να συγυρίζουν τους δρόμους του Καράκας.

Εναέρια δροσιά-3

AP Photo/Jae C. Hong

Σύμβολα

Τους τροφοδοτεί συνεχώς με καινούργιες εικόνες. Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις σε χρυσό (σήμα κατατεθέν των σπιτιών του) στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, στις φωτογραφίες της σύλληψης, ήρθε η ώρα για την γάζα στο αυτί του Ντόναλντ Τραμπ μετά την επίθεση δολοφονίας εναντίον του για να γίνει η νέα εικόνα- σύμβολο. Στην φωτογραφία κολλημένη στο πίσω τζάμι αυτοκινήτου έξω από προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου αντιπροέδρου του JD Vance  στο Ρίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT