Ολυμπιονίκες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας μόλις κερδίσει το χρυσό μετάλλιο οι Νέο Ζηλανδές Brooke Francisκαι Lucy Spoorsστην κωπηλασία παραλαμβάνουν και τα μωρά τους την Keira και τον Rupert σε ένα από τα πιο ευχάριστα στιγμιότυπα της Ολυμπιάδας στο Παρίσι.

Ολυμπιονίκες-1

EPA/CLEMENS BILAN

Γράψε-σβήσε

Εναν ποδηλατόδρομο από το πουθενά θέλησε να φτιάξει η οργάνωση «Sand im Getriebe» και έφτιαξε το σήμα των ποδηλάτων σε δρόμο του Weisensee του Βερολίνου. Δεν πρόλαβαν όμως να το ευχαριστηθούν καθώς πίσω τους ο εικονιζόμενος κύριος έσβηνε τα σήματα με πράσινη μπογιά.

Ολυμπιονίκες-2

EPA/JASON LOCK/NATIONAL TRUST

Χαρμόσυνα νέα

Το τεράστιο δένδρο των 200 ετών που κόσμησε με την ομορφιά του την ταινία του Κέβιν Κόστνερ στον «Ρομπέν των Δασών», κόπηκε από αγνώστους ένα βράδυ, σχεδόν ένα χρόνο πριν. Η αμερικανική συκομουριά όμως μόλις βλάστησε από την ρίζα της δίνοντας μεγάλη χαρά στους κατοίκους Nothumberland της Βρετανίας.

Ολυμπιονίκες-3

EPA/EVA PLEVIER

Αγορά καταστήματος

Εχοντας όνομα από στίχους του το εικονιζόμενο κατάστημα Smoke Weed Every Day που μέχρι πρότινος λεγόταν Funky Munkey είναι το νέο απόκτημα του ράπερ Snoop Dogg στο Αμστερνταμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT