Μικροί πύθωνες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποσβολωμένος κοιτά ο επισκέπτης τα διαφανή κουτιά με τα φίδια που έχουν φέρει οι εκτροφείς. Μωρά πύθωνες αλλά και άλλα εξωτικά ερπετά μέχρι και σπάνια μυρμήγκια περιλαμβάνει η Εκθεση Ερπετών και Εξωτικών Ζώων στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Μικροί πύθωνες-1

REUTERS/Nicoco Chan

Χορός στα καταφύγια

Αντιμέτωποι με την ακραία ζέστη είναι οι κάτοικοι στο Hangzhou της επαρχίας Zhejiang της Κίνας και εξοπλισμένο όπως είναι το κράτος με καταφύγια η λύση ήταν απλή. Βρέθηκαν κάτω από την γη για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους όπως ο χορός, στην δροσιά.

Μικροί πύθωνες-2

REUTERS/Siyabonga Sishi

Πρωτότυπος καμβάς

Με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωγραφίζει ο Sandile «SK» Kgaphola από την Νότιο Αφρική. Χρησιμοποιεί γυαλί και ένα καρφί σε βέργα, έτσι ώστε κάνοντας συνεχόμενα και μικρά σπασίματα στο τζάμι να δημιουργεί την εικόνα του.

Μικροί πύθωνες-3

AP Photo/Niranjan Shrestha

Εξαγνισμός

Πάνω από την φωτιά περνά τον μικρό του γιό ο κύριος της φωτογραφίας. Η φωτιά στήθηκε για τον δαίμονα Ghantakarna με σκοπό να τον διώξει και να φέρει ειρήνη και ευημερία στην περιοχή του Νεπάλ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT