Ρώσικα καρπούζια

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κάθε επισημότητα γιορτάζεται η εποχή των καρπουζιών στην Μόσχα. Στο πιο ακριβό και πολυτελές πολυκατάστημα της Κόκκινης Πλατείας, το GUM γέμισε το συντριβάνι του για να δροσιστούν και να προσφέρουν στο κοινό.

Ρώσικα καρπούζια-1

Futuro Vegetal/Handout via REUTERS

Πλούσιος Μέσι

Το σπίτι του διάσημου ποδοσφαιριστή στο Sant Josep στην Ιμπιζα έβαλαν στο στόχαστρο ακτιβιστές και με μπόλικη μπογιά το έκαναν αγνώριστο. Σκοπός της οργάνωσης «Futuro Vegetal» είναι να αποδοθούν οι ευθύνες στο 1% του πλουσιότερου πληθυσμού της γης για την κλιματική κρίση. 

Ρώσικα καρπούζια-2

REUTERS

Παραγωγικός Banksy

Πριν δύο ημέρες εμφανίστηκε ένα καινούργιο του έργο, ένα κατσίκι σε τοίχο και χθές ένα νέο έργο έκανε πάλι την εμφάνισή του. Αντλώντας πάλι έμπνευση από το ζωικό βασίλειο δημιούργησε τους δύο ελέφαντες στο Fulhamτου Λονδίνου.

Ρώσικα καρπούζια-3

EPA/BALLESTEROS

Πριγκίπισσα στο τιμόνι

Με τα δύο νεότερα μέλη της οικογένειας μπροστά και την διάδοχο του θρόνου Leonor στο τιμόνι, ενώ πίσω καθόταν η μητέρα τους Λετίθια μαζί με την γιαγιά τους Σοφία, φωτογραφήθηκαν οι πριγκίπισσες της Ισπανίας στην διάρκεια των διακοπών τους στην Palma de Mallorca.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT