Σπορ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που διεξάγεται η ολυμπιάδα, στην πόλη Kagiso της Νοτίου Αφρικής ένα άλλο άθλημα(;) γεμίζει δρόμους και μπαρ. Φαίνεται εύκολο να συμμετάσχεις και χωρίς ιδιαίτερες δεξιότητες. Φυσικά η ανθεκτικότητα στα χτυπήματα και ένα δυνατό χέρι είναι απαραίτητα για να διεκδικήσεις ένα έπαθλο στο πρωτάθλημα σφαλιάρας.

Σπορ-1

REUTERS/Louisa Off

Καλλιτέχνης

Κάποιοι έχουν σπεύσει να αγοράσουν έργα. Ο μόλις 2 ετών Λόρεντ Σβάρτζ από την Γερμανία, ποζάρει στο ατελιέ του με τα ρούχα της δουλειάς την ώρα που δουλεύει έναν από τους πίνακές του. Εργα του έχουν πουληθεί στο Birmingham και στις Bahamas από ανθρώπους που πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του ή δεν καταλαβαίνουν τις διαφορές μεταξύ μοντέρνας τέχνης και των έργων του, ενώ ετοιμάζει και μια έκθεση (ατομική φυσικά) στο τέλος του έτους.

Σπορ-2
REUTERS/Adriano Machado

Προστασία γης

Ο αρχηγός της φυλής Nunduruku ποζάρει για τον φακό με την πινακίδα απαγόρευσης εισόδου στην περιοχή τους. Οι άνθρωποι της φυλής καθαρίζουν και φυλάσσουν τα σύνορα του τροπικού δάσους που κατοικούν στην περιοχή Sawre Muybu στην περιοχή Para της Βραζιλίας μιας και η κυβέρνηση αδυνατεί, κρατώντας καταπατητές και εκμεταλλευτές του φυσικού πλούτου μακριά.

Σπορ-3

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Γιούρι Γκέλερ

Με ένα μάτσο λυγισμένα κουτάλια στο μπούστο της εμφανίστηκε η εξαιρετική ηθοποιός Cate Blanchett στην πρεμιέρα της ταινίας της «Borderlands» στο Λος Αντζελες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT