Πρώτη μέρα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν η σειρά των κοριτσιών ή αλλιώς των b-girls στην Ολυμπιάδα του Παρισιού. Η συμμετέχουσα Talash με την ομάδα των προσφύγων δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένηκαι θέλησε να περάσει το πολιτικό μήνυμά της για την καταπίεση των γυναικών στο Αφγανιστάν.

Πρώτη μέρα-1

REUTERS/Stevo Vasiljevic

Ο υπερτουρισμός

Ενα τεράστιο κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα καταγράφει ο φωτογραφικός φακός με φόντο ένα από τα πολλά κρουαζιερόπλοια που καταφτάνουν στην πόλη. Ο υπερτουρισμός έχει χτυπήσει και την πόρτα της παλαιάς πόλης στο Kotor του Μαυροβουνίου και μετά τον ενθουσιασμό των κερδών των πρώτων καιρών ήρθε η ώρα για τους προβληματισμούς και τις γκρίνιες. 

Πρώτη μέρα-2

REUTERS/Nicoco Chan

Καύσωνας και ζακέτα να πάρεις

Σε πορτοκαλί συναγερμό λόγω ζέστης βρίσκονται οι κάτοικοι στην Σανγκάη με πολλούς από αυτούς, ιδιαίτερα μητέρες με μικρά παιδιά να βρίσκουν καταφύγιο στις παραλίες. Φυσικά σύμφωνα με την κουλτούρα και την λατρεία του λευκού δέρματος έφτασαν καλυμμένες μέχρι τα αυτιά και φορώντας μάσκες στο πρόσωπο.

Πρώτη μέρα-3

Detroit Zoo via AP

Τρυφερές στιγμές

Είναι ο πρώτος γορίλας που γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο του Ντιτρόιτ. Το μωρό θα ενσωματωθεί σε ένα γκρούπ από τέσσερις γορίλες ανάμεσά τους και οι γονείς του, η εικονιζόμενη Bandia και ο Mshindi.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT