Πλαστικά για γνώση

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Αγίου Δομίνικου. Για κάθε 500 πλαστικά μπουκάλια που θα μαζεύονται από το περιβάλλον, θα δίνει μια σχολική τσάντα γεμάτη γραφική ύλη και ένα τάμπλετ. Τα δε μπουκάλια θα ανακυκλωθούν και θα γίνουν καρέκλες και τραπέζια αλλά και παιδικά παιχνίδια.

Πλαστικά για γνώση-1

Yonhap via REUTERS

Μυρίζουν;

Είναι το πρώτο σκυλί που μπορεί να ανιχνεύσει κάτι τέτοιο στα αεροδρόμια. Δεν μυρίζει ναρκωτικά, ούτε εκρηκτικά αλλά έντομα που βρίσκονται στα στρώματα των ξενοδοχείων και οι τουρίστες τα γυρίζουν μετά στο σπίτι τους για να συνεχίσουν την αλυσίδα εξάπλωσής τους. Ο εικονιζόμενος Ceco έχει ξεκινήσει την δουλειά του στο αεροδρόμιο του Incheon στην Νότιο Κορέα.

Πλαστικά για γνώση-2
REUTERS/Mina Kim

Νέο έργο

Το χιούμορ δεν του έλλειψε ποτέ. Ο Banksy που βρίσκεται σε μια εξαιρετικά παραγωγική περίοδο με ένα νέο έργο να αποκαλύπτεται καθημερινά, δημιούργησε και αυτόν τον ρινόκερο στο Charlton του Λονδίνου. REUTERS/Mina Kim

Πλαστικά για γνώση-3

REUTERS/Amel Emric

Μια έναστρη νύχτα στο έδαφος

Ενα αντίγραφο του αγαπημένου πίνακα του  Vincent Van Gogh από λεβάντες, μικρές λίμνες, δρομάκια και μπόλικη βλάστηση δημιούργησαν στο Visoko στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT