Αλήθεια τώρα;

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία ολόκληρα χρόνια, από τις 15 Αυγούστου του 2021 βρίσκονται στην εξουσία του Αφγανιστάν. Για τους Ταλιμπάν και όσους υποστηρίζουν το καθεστώς τους, ενίσχυσαν την ασφάλεια της χώρας. Εξαιτίας όμως των απαγορεύσεων στις γυναίκες η κυβέρνησή τους δεν έχει αναγνωριστεί διεθνώς επηρεάζοντας 23,7 εκατομ. ανθρώπους. Για την επέτειο έγινε και φωτογράφηση σε διάφορα μαγαζιά με γυναικεία ρούχα όπου οι κούκλες-μοντέλα φοράνε κουκούλες στο κεφάλι. Οσο για την φόρμα με το λογότυπο USA, που πωλείται στο κατάστημα δεν ξέρεις να κλάψεις ή να γελάσεις.

Αλήθεια τώρα;-1

AP Photo/Charlie Neibergall

Αγώνας με προδιαγραφές

Ο εικονιζόμενος κύριος μαζί με αρκετούς άλλους δοκίμασε την δύναμη των πνευμόνων του στο διαγωνισμό τσιχλόφουσκας στο ετήσιο πανηγύρι της Αϊοβα στο Des Moines. Η κίτρινη τσιμπίδα είναι ο τρόπος που μετρούν το μέγεθος της φούσκας. Αθώες διασκεδάσεις.

Αλήθεια τώρα;-2

REUTERS/Antonio Bronic

Μικρός φιλόμουσος

Με το κεφάλι του ξαπλωμένο πάνω στην στρογγυλή τρύπα της προβλήτας ο μικρός απολαμβάνει την μουσική της θάλασσας. Ολη η κατασκευή λειτουργεί σαν μουσικό όργανο που οι ήχοι του δημιουργούνται από την κίνηση των κυμάτων με τις τρύπες να λειτουργούν σαν ηχεία. Ολα αυτά στο Zadar της Κροατίας.

Αλήθεια τώρα;-3

EPA/JAGADEESH NV

Πίστη στην πατρίδα

Με αυτοθυσία και εμπιστοσύνη συμμετέχουν οι στρατιώτες που ξάπλωσαν για το άλμα. Η επίδειξη της μονάδας ASC Tornadoes έγινε με αφορμή τους εορτασμούς της ανεξαρτησίας της Ινδίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT