Φάε και το δικό μου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεσα έδρασε ο μεγάλος ηγέτης και είχε φτάσει στις πληγείσες περιοχές που είχαν χτυπηθεί από τις πλημμύρες με ελικόπτερο για να δει την κατάσταση από κοντά. Οι άστεγοι μεταφέρθηκαν σε κέντρο περίθαλψης, σε άγνωστη περιοχή, το οποίο το επισκέφθηκε για να δει με τα μάτια του την διαβίωσή τους. Από την επίσκεψη αυτή και η φωτογραφία του Kim Jong Un με τα παιδιά να του δίνουν με δάκρυα στα μάτια το φαγητό τους, ως ένδειξη λατρείας.

Φάε και το δικό μου-1

EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

Παραλία

Με ακρίβεια που θα θαύμαζε τοπογράφος είναι στημένες οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες στην Versilia την τεράστια παραλία της Ιταλίας που περιμένουν να γεμίσουν ασφυκτικά μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Φάε και το δικό μου-2

REUTERS/Tiksa Negeri

Ομορφιές

Ενα κέντρο αισθητικής της Addis Ababa απεικονίζει η φωτογραφία. Κάτω από το πάτωμα μικρές φωτιές καίνε και οι κυρίες κάθονται πάνω τους με την κουκούλα που τις καλύπτει να κρατά την ζέστη και τον καπνό από την φωτιά στο σώμα τους. Αυτή η παραδοσιακή «σάουνα» έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής τον τελευταίο καιρό στην Αιθιοπία με τις κυρίες να στρέφονται σε θεραπείες με βότανα και όχι σε δυτικού τύπου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT