Υποστήριξη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φυσικά και ήταν εκεί. Φυσικά και κρατούσε τα πλακάτ που είχαν στα χέρια τους όλοι οι σύνεδροι. «Σε αγαπάμε Joe»κρατούσε στην αγκαλιά της η Νάνσι Πελόσι, και ας θέλουν τα δημοσιεύματα να ήταν εκείνη που έδωσε την τελική «ώθηση» στο Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα για μια δεύτερη θητεία. Ηταν εκεί για πολλούς λόγους, για το κόμμα, για την πολιτική, για τον ίδιο τον Μπάιντεν που «εκτιμά και αγαπά», ήταν όμως εκεί και σαν γυναίκα που έσπασε την «γυάλινη οροφή» στην δική της εποχή. Ηταν εκεί και πολλές άλλες που έκαναν το ίδιο, όπως η Χίλαρι Κλίντον. Ηταν εκεί για να δει μια ακόμη γυναίκα υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Υποστήριξη-1

REUTERS/Mike Segar

Πρόβες

«Τα έδωσε όλα» ο σύζυγος της αντιπροέδρου και υποψήφιας για την προεδρία του Δημοκρατικού κόμματοςΚαμάλα Χάρις, Douglas Emhoff για τον φακό. Δεν ήταν αυτή η κανονική εμφάνιση του αλλά η πρόβα που έκανε πριν την έναρξη του συνεδρίου στο Σικάγο και από ότι φαίνεται το απόλαυσε.

Υποστήριξη-2

 REUTERS

Κράνος- στέκα

Δεν έλλειψαν και οι εκκεντρικές εμφανίσεις στην έναρξη του συνεδρίου. Ο κύριος ήθελε προφανώς να τραβήξει τα βλέμματα και τα φλάς. Ηθελε και την ίδια στιγμή με τα κυάλια του να βλέπει και όσα γίνονται στην σκηνή με κάθε λεπτομέρεια.

Υποστήριξη-3

EPA/JUSTIN LANE

Και τα σημεία των καιρών

Φυσικά δεν έλλειψαν και οι swiftie’s από το συνέδριο των Δημοκρατικών, άλλωστε η Αμερικανίδα καλλιτέχνις έχει εκφράσει στο παρελθόν την υποστήριξή της.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT