Για όλους

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν αρνείται χατίρι ο πάπας Φραγκίσκος. Φιλά με χαρά τα παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, ευλογεί εγκυμονούσες, νιόπαντρα ζευγάρια, ανθρώπους σε ανάγκη, ανθρώπους της ευρύτερης εκκλησίας, αλλά και ακροβάτες, αθλητές, ανθρώπους του τσίρκου και κλόουν. Κάπως έτσι κατέληξε και η κόκκινη μύτη στην …μύτη του, του ανθρώπου στο υψηλότερο αξίωμα της εκκλησίας του, που δεν φοβάται να γελάσει, να αστειευτεί και να μοιράσει κατανόηση και καλοσύνη. Η φωτογραφία από την εβδομαδιαία ακρόαση για το κοινό στο Βατικανό.

Για όλους-1

EPA/Zoltan Mathe

Εθνική γιορτή

Αστραψε ο ουρανός στην Βουδαπέστη. Χιλιάδες πυροτεχνήματα στόλισαν την πανέμορφη πόλη με αφορμή την διπλή γιορτή, τηνίδρυση του κράτους τους αλλά και προστάτη τους, του Αγίου Στεφάνου. EPA/Zoltan Mathe

Για όλους-2

EPA/FOUR PAWS

Στον δρόμο για την σύνταξη

Καρότα και μπανάνες παίρνει με την προβοσκίδα του ο Charley για τον οποίο πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα. Ο ελέφαντας αιχμαλωτίστηκε στην Ζιμπάμπουε και έγινε μέλος τσίρκου από το 1984. Αργότερα, το 2001, βρέθηκε στο ζωολογικό κήπο της Πρετόρια και λόγω της μοναξιάς και της ηλικίας του αποφασίστηκε η συνταξιοδότησή του εν μέσω διαδηλώσεων από τους φροντιστές του κήπου. ΟCharley μπήκε και πάλι σε κλουβί, για να μεταφερθεί τελικά από την οργάνωσηFour Paws στο έκτασης 10.000 εκταρίων Shambala για να ενταχθεί και πάλι με αξιοπρέπεια στο φυσικό του περιβάλλον.

Για όλους-3

REUTERS/Ammar Awad

Στο στρατό

Με αύρες  αντιμετώπισαν τους διαδηλωτές στο Ισραήλ. Υπερορθόδοξοι Εβραίοι διαδήλωσαν μαχητικά έξω από τα γραφεία στρατολογίας στην χώρα καθώς υπήρξε προσπάθεια στρατολόγησης από την κοινότητά τους .

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT