Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο έρωτάς του

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και εκείνοι βρέθηκαν στο συνέδριο των Δημοκρατικών δημιουργώντας ενθουσιασμό στο κοινό. Η Kerry Washington, και οTony Goldwyn έχουν υπάρξει «καυτό» ζευγάρι όταν ο Tony Goldwyn ήταν πλανητάρχης και έκανε μαζί της έρωτα στον Λευκό Οίκο. Ολα αυτά σε μια σειρά που είχε κάνει πάταγο το «Scandal» με την υπογραφή της Shonda Rhimes της κυρίας που βρίσκεται πίσω από τις σειρές Grey’s Anatomy και Βridgerton μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο έρωτάς του-1

AP Photo/Bruna Prado

Καθαριότητα

Με σχοινιά και ειδικό εξοπλισμό κατέβηκαν στο βουνό Corcovado οι καθαριστές. Μάζεψαν από κάθε σχισμή και κάθε πλάτωμα του βουνού σκουπίδια από το πλήθος των ανθρώπων που ανεβαίνουν στο άγαλμα του Ιησού Λυτρωτή στο Ριο ντι Τζανέιρο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο έρωτάς του-2
REUTERS/Khaled Abdullah

Διαδήλωση

Θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους στον λαό της Παλαιστίνης την ημέρα της προσευχής. Ομως ο καιρός είχε άλλα σχέδια και οι διαδηλωτές, Χούθι οι περισσότεροι, διάλυσαν την διαμαρτυρία για να βρουν καταφύγιο από την βροχή. Ολα αυτά στην Sanaaτης Υεμένης. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο έρωτάς του-3

REUTERS/Jon Nazca

Οι ναυαγοσώστες

Ξετρελαμένοι είναι οι πάντες μαζί τους αν και ελπίζουν να μην τους χρειαστούν. Τα δύο Labrador, ο Buddy και η Mai, και τα δύο ενός έτους, συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους για να σώσουν ανθρώπους από πνιγμό στην παραλία Levante στο Torre del Mar  της Ισπανίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT