Φεστιβάλ μόνο για την Ολλανδία

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μια φορά συγκεντρώθηκαν στον Tilburg. Ολοι τους με κόκκινα μαλλιά, απολαμβάνουν το δικό τους φεστιβάλ, φυσικά στην Ολλανδία.

Φεστιβάλ μόνο για την Ολλανδία-1

REUTERS/ Christian Hartmann

Η απελευθέρωση

Με άρματα εποχής και στολές επίσης, πήραν μέρος στους εορτασμούς στο κέντρο του Παρισιού καθώς 80 χρόνια πέρασαν από την απελευθέρωση της πόλης από τους Ναζί.

Φεστιβάλ μόνο για την Ολλανδία-2

UK Parachuting and Goldster/Handout via REUTERS

Η επιθυμία

Είναι 102 ετών και περίμενε μέχρι τώρα για να το κάνει; Οποια και αν είναι τα κίνητρα των ηλικιωμένων που έχουν σαν απωθημένο την ελεύθερη πτώση, τα ακολούθησε και η κυρία Manette Baillie που βούτηξε στο κενό πάνω από το Baccles στην Βρετανία.

Φεστιβάλ μόνο για την Ολλανδία-3

AP Photo/Rajanish Kakade

Παραδοσιακός αγώνας

Μια φορά τον χρόνο, τέτοια εποχή οι αγρότες στο χωριό Dervan της επαρχίας Maharashtra της Ινδίας παίρνουν τους νεροβούβαλους που τους βοηθούν στο όργωμα και συμμετέχουνστον Nangarni Spardha. Τα ζώα δεμένα σε ζευγάρια σέρνουν το άροτρο που κρατάει ο αγρότης, μόνο που ο σκοπός αυτή την φορά δεν είναι οι βαθιές γραμμές στο χώμα αλλά η ταχύτητα με τις περισσότερες φορές τα αφεντικά να ακολουθούν μέσα στην λάσπη τα ζώα που καλπάζουν.

Φεστιβάλ μόνο για την Ολλανδία-4

KCNA via REUTERS

Τι χαρά!

Μια μεγάλη έκρηξη συνόδευσε την άσκηση και αυτό προφανώς γέμισε με χαρά τον μεγάλο ηγέτη της βορείου Κορέας Kim Jong Un. Με το τεράστιο καπελάκι του και χωρίς να καταλαβαίνει πόσο πολύ μοιάζει με τον Super Mario(χωρίς το μουστάκι), επέβλεψε τις δοκιμές των νέων drone σε άγνωστη φυσικά περιοχή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT