Στην Ιαπωνία είναι πρώτα η ασφάλεια

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με όλα τα εξαρτήματα που θα κάνουν την εργασία τους ασφαλή, όπως γάντια, μπότες και κράνη είναι εξοπλισμένοι οι εργάτες της φωτογραφίας σε κατασκευή στο Ayase της επαρχίας Kanagawa της Ιαπωνίας. Αλλά η φροντίδα για την ασφάλειά τους δεν σταματά εκεί. Ο κάθε ένας από αυτούς φορά στο μοναδικό γυμνό κομμάτι του καρπού τους ένα έξυπνο ρολόι που υπολογίζει τα επίπεδα νερού στον οργανισμό και προειδοποιεί σε περίπτωση αφυδάτωσης των εργαζομένων λόγω των καιρικών συνθηκών.

Στην Ιαπωνία είναι πρώτα η ασφάλεια-1

EPA/SALVATORE DI NOLFI

Ανανέωση μέσω της δημιουργίας

Μια νέα σειρά εκθέσεων διοργανώνει το Musee d’art et d’histoire (MAH), στην Γενεύη. Κάθε καλοκαίρι θα προσκαλεί έναν καλλιτέχνη που θα διαμορφώνει με ένα νέο έργο τον αύλιο χώρο του μουσείου αναδυκνείοντας το ιστορικό κτίριο αλλά δίνοντας και ένα διαφορετικό τρόπο να το απολαύσουν οι επισκέπτες. Στην φωτογραφία ο Γάλλος Vincent Lamouroux καλλιτέχνης φωτογραφίζεταιδιασχίζοντας το έργο του « La Passerelle»

Στην Ιαπωνία είναι πρώτα η ασφάλεια-2

REUTERS/Lee Smith

Βρεγμένο γήπεδο

Κανένα πρόβλημα με το νερό δεν έχουν οι συμμετέχοντες στον ετήσιο αγώνα στον ποταμό Windrushστο Bourton -on -the- Waterστο Gloucestershireκαθώς ο ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε όπως πάντα. Κλωτσώντας την μπάλα και αρκετό νερό μαζίπαρουσία πλήθος κόσμου.

Στην Ιαπωνία είναι πρώτα η ασφάλεια-3

REUTERS/Francis Mascarenhas

Τυρόπηγμα και θεός Κρίσνα

Αφορμή της γιορτής Janmashtami είναι τα γενέθλια του Κρίσνα και στο χωριό Raigad της Ινδίας οι νέοι προσπαθούν πηδώντας ψηλά και με την βοήθεια φίλων να σπάσουν ένα πήλινο βάζο που περιέχει τυρόπηγμα ως διασκέδαση.

Στην Ιαπωνία είναι πρώτα η ασφάλεια-4

AP Photo/Carolyn Kaster

Τρυφερότητα

Μια ακόμη στάση στην προεκλογική του εκστρατεία έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Roseville  του Μίσιγκαν όπου συναντήθηκε την  Lisa McClain μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων με έναν όχι και τόσο εγκάρδιο εναγκαλισμό (από πλευράς του).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT