Πάθος σε κόκκινο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι το τέλος του καλοκαιριού (ή η συνέχειά του, ή η κορύφωσή του, ή ποιος ξέρει πια;) και οι ντομάτες είναι σε αφθονία. Ετσι, αυτό το παραπανίσιο, πάντα οι άνθρωποι το έκαναν γιορτή, είτε ήταν ντομάτες, είτε κρασί. Για χρόνια, στο χωριό Bunol κοντά στην Βαλένθια της Ισπανίας, διεξάγεται η ετήσια «Tomatina» που τα πάντα καλύπτονται με λιωμένες ντομάτες,με ντόπιους και επισκέπτες να καταναλώνουν και τις ανάλογες ποσότητες κρασιού.

Πάθος σε κόκκινο-1

REUTERS/Ann Wang

Ολοι για την Formosan

Την μικρή μαύρη αρκούδα της Ταϊβάν προσπαθούν να σώσουν κυβερνητικές και μη οργανώσεις στην χώρα.Από το 2014 τουλάχιστον 18 αρκούδες έχουν πιαστεί σε παγίδες με έξι από αυτές να βρίσκονται νεκρές. Συχνά όταν εγκλωβίζονται σε παγίδεςτα ζώανα σπάνε τα πόδια τους στην προσπάθεια να απελευθερωθούν με τους διασώστες να τις βρίσκουν όλο και πιο συχνά τραυματισμένες στα δάση.

Πάθος σε κόκκινο-2

REUTERS/Jose Luis

Απώλειες

Με ξηρασία, όπως τόσες και τόσες περιοχές της γης, πλήττεται η επαρχία Chihuahua στο Μεξικό, με τα φυτά να ξεραίνονται, τα ζώα να πεθαίνουν και το ίδιο να συμβαίνει και στις μέλισσες, σπάζοντας τον κύκλο της ζωής για την επόμενη χρονιά.

Πάθος σε κόκκινο-3

REUTERS/Norlyz Peres

Διεθνής ημέρα

Αγριεμένοι και με άψογο στιλ, οι μαθητές των ακαδημιών μποζ κατέλαβαν πάρκο στο κέντρο της Αβάνας για να γιορτάσουν την διεθνή ημέρα Μποξ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT