Καμήλες για αγελάδες

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αραβικές καμήλες που παράγουν γάλα έχουν στραφεί κτηνοτρόφοι στην Υεμένη μιας και αντέχουν την ζέστη της κλιματικής αλλαγής. Η εκτροφή τους έχει σκοπό και την παραγωγή γαλακτοκομικών αλλά και την πώληση κρέατος. Μένει ένα ακόμη πρόβλημα να λύσουν, να βρουν τα μονοπάτια μέσα από τα βουνά για να τραφούν τα κοπάδια. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Εθνη τουλάχιστον 18,2 εκατομμύρια άνθρωποι, πάνω από το μισό πληθυσμό της Υεμένης έχουν ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας.

Καμήλες για αγελάδες-1

REUTERS/Willy Kurniawan 

Νέο ρύζι

Στο κρατικό κέντρο μελετών Saitama στο Kumagaya της Ιαπωνίας διασταυρώνουν και δοκιμάζουν. Σκοπός τους να φτιάξουν ποικιλία ρυζιού που θα αντέχει τους καύσωνες που χτυπούν την χώρα, έτσι ώστε να μην χαθούν άλλες καλλιέργειες όπως πέρυσι. 

Καμήλες για αγελάδες-2

AP Photo/Mukhtar Khan

Εκλογές και όπλα

Μια ηλικιωμένη κοιτά από το παράθυρό της, την ώρα που στρατιώτες περιπολούν στην διάρκεια της εκλογικής καμπάνιας σε κάθε σπίτι που διεξάγει το κόμμα Bharatiya Janata για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στην περιοχές Jammu και Kashmir.

Καμήλες για αγελάδες-3

EPA/TOLGA AKMEN

Θέρετρο

Είναι σχετικά οικονομικά και σχεδόν όλο τον χρόνο υποδέχεται τουρίστες. Το Broadstairs στο Κέντ, η παραλιακή πόλη ζει σχεδόν αποκλειστικά από τον τουρισμό με τον εξαιρετικά καλό καιρό να γεμίζει την παραλία Viking Bay καθημερινά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT