Φεστιβάλ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και το όνομα της κυρίας δεν μας γνωστό, που σημαίνει ότι για τους φωτογράφους δεν είναι διάσημη, δεν πέρασε απαρατήρητη. Αλλωστε η όλη εμφάνιση σε αυτό αποσκοπούσε. Τα βυζαντινά κοσμήματα σαν μπλούζα και ο σταυρός ως τσάντα. Ολα αυτά στο φεστιβάλ Βενετίας και στην πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «The Room Next Door» που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα της διοργάνωσης. 

Φεστιβάλ-1

EPA/ANDREJ CUKIC

Το πράσινο χαλί

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο. Πολλές φορές στα ποτάμια και ιδιαίτερα τώρα που έχει αυξηθεί και η θερμοκρασία, να παρατηρείται το φαινόμενο της τεράστιας αύξησης των φυκιών. Λίγο η ρύπανση, λίγο τα στάσιμα νερά αλλά και το περιορισμένο οξυγόνο φτιάχνουν τέτοια πράσινα χαλιά όπως αυτό στον Savaτου Βελιγραδίου που κόβει στα δύο ένας κύκνος.

Φεστιβάλ-2

AP Photo/Emrah Gurel

Διαμαρτυρίες στην Τουρκία

Στον δρόμο βγήκαν φιλόζωοι και μη στην Τουρκία με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για τα αδέσποτα. Τα σκυλιά θα συγκεντρώνονται σε καταφύγια και όσα είναι άρρωστα ή δεν υιοθετούνται θα θανατώνονται. Στην φωτογραφία μία από τις διαδηλώτριες σε συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη.

Φεστιβάλ-3

EPA/PIYAL ADHIKARY

Διαμαρτυρίες

Συνεχίζουν ακόμη- εβδομάδες μετά – οι διαδηλώσεις στην Ινδία για τον βιασμό και την δολοφονία γιατρού μέσα στο νοσοκομείο. Το τελευταίο συμβάν είναι ένα από τα πολλά και ανατριχιαστικά συμβάντα κακοποίησης και μαζικών βιασμών και δολοφονιών γυναικών στην χώρα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT