Ξηρασία στην Ελλάδα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά η φωτογραφία θα έπρεπε να είναι όλη μπλε, γεμάτη από νερό. Και όμως αυτή είναι η εικόνα του ταμιευτήρα του Μόρνου από ψηλά, κατάξερου ως αποτέλεσμα της λειψυδρίας των τελευταίων μηνών.

Ξηρασία στην Ελλάδα-1

AP Photo/Michael Probst

Καλοκαίρι στην Γερμανία

Συνεχίζεται σε όλη την Ευρώπη σχεδόν το καλοκαίρι με τους Γερμανούς να βρίσκουν λίγη δροσιά στις τεράστιες δημόσιες πισίνες, όπως αυτή της Φρανκφούρτης. Η κλιματική αλλαγή έχει και ένα καλό για τους βόρειους, μπορούν επιτέλους να κάνουν ηλιοθεραπεία στην χώρα τους.

Ξηρασία στην Ελλάδα-2

EPA/HENRIK MONTGOMERY

Περιβαλλοντικό σκάνδαλο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει στην Σουηδία η έναρξη της δίκης της Bella Nilsson ή αλλιώς Farida Vancor πρώην μάνατζερ της εταιρίας διαχείρησης σκουπιδιών Think Pink. Τόσο εκείνη όσο και δέκα ακόμη άνθρωποι κατηγορούνται ότι έθαψαν παράνομα χιλιάδες τόνους σκουπιδιών σε τουλάχιστον 20 περιοχές της χώρας που οι πολίτες της είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ξηρασία στην Ελλάδα-3

AP Photo/Emilio Morenatti

Ανθερμοι θεατές

Μπορεί να μην έχουν την ίδια προβολή αλλά οι θέσεις των θεατών πάλλονται από φίλους, συγγενείς και γνωστούς που ξέρουν πόσος κόπος, πόνος και ιδρώτας υπάρχει πίσω από κάθε εμφάνιση των αθλητών. Κάποιες φορές φυσικά, υπάρχουν και κάποια εξαιρετικά γοητευτικά χαμόγελα όπως αυτό της μόλις 10 μηνών Marcelina που παρακολουθεί τους Παραολυμπιακούς στην αγκαλιά της μαμάς της υποστηρίζοντας την χώρα της, την Πολωνία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT