Το τροχαίο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελευταία προειδοποίηση από τις αρχές της Καμπότζης. Ζητούν από τους ιδιοκτήτες ζώων να τα κρατούν δεμένα ή σε περιφραγμένους χώρους καθώς τα ατυχήματα δίνουν και παίρνουν στην χώρα σαν αυτό που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Σύμφωνα με την νομοθεσία οι συγγενείς των θυμάτων θα έχουν πλέον δικαίωμα προσφυγής εναντίον του ιδιοκτήτη.

Το τροχαίο-1

REUTERS/Yara Nardi

Δύο όψεις

Γυναίκες ηθοποιοί και οι δύο και συμμετέχουν στην ίδια ταινία. Η Nora Lifshitzκαι η Ori Avinoam ποζάρουν για τον φακό λίγο πριν την συνέντευξη τύπου για την «Al klavim veanashim» (Of Dogs and Men) που προβάλεται στο τμήμα Ορίζοντες του φεστιβάλ της Βενετίας.

Το τροχαίο-2

AP Photo/Chris Pizzello

Ταινίες

Την ώρα που το φεστιβάλ Βενετίας ετοιμάζεται για την λήξη του, ένα άλλο κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για να υποδεχτεί καλλιτέχνες και κοινό. Η φωτογραφία είναι από το κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Τορόντο.

Το τροχαίο-3

EPA/PETER KLAUNZER

Φεστιβάλ εικόνων

Είναι από τις πιο διάσημες εκθέσεις φωτογραφίες στην Ελβετία. Το Festival Images Vevey θα παρουσιάσει 50 καινούργιες εκθέσεις κάποιες στους δρόμους της πόλης όπως το τεράστιο έργο της γερμανίδας  φωτογράφου Candida Hoefer και άλλα σε γκαλερί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT