Δοκιμή

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η λήψη είναι εντυπωσιακή και το έργο ακόμη πιο πολύ. Το εικονιζόμενο δοκιμαστικό όχημα ανυψώνεται από μαγνητικά πεδία και κινείται μέσα σε έναν αποσυμπιεσμένο σωλήνα στην διάρκεια δοκιμών μεταφοράςπου έγιναν στο Veendam της βόρειας Ολλανδίας.

Δοκιμή-1

REUTERS/Toby Melville

Ατιμα τακούνια

Δεν είναι η πρώτη που το παθαίνει. Είχε προηγηθεί η πανύψηλη και φουριόζα Theresa May (πριν γίνει πρωθυπουργός) που κατέφθανε στο νούμερο 10 της Dowing street για να σταματήσει ξαφνικά και να γυρίσει πίσω για να μαζέψει την γόβα της. Φυσικά δεν ήταν τόσο απλό καθώς το τακούνι είχε χωθεί στο κενό ανάμεσα στις πλάκες. Το ίδιο έπαθε και η Υπουργός Δικαιοσύνης Shabana Mahmood βγαίνοντας από την συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Δοκιμή-2

AP Photo/Bruna Prado

Footvolley

Η Βραζιλία την λατρεύει την μπάλα και αποτελεί διασκέδαση για όλους. Ετσι ο Floki είναι διασημότητα, το πανέξυπνο (λόγω ράτσας) border collie παίζει μαζί με αθλητές (όπως η εικονιζόμενη Natalia Guitler) footvolley ένα συνδιασμό βόλει και ποδοσφαίρου στην παραλία Leblon στο Ριο ντε Τζενέιρο.

Δοκιμή-3

Ritzau Scanpix/via REUTERS    

Βιοφωταύγεια

Ο ζεστός καιρός προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες στην θάλασσα της Δανίας. Στην παραλία Veddelev του φιόρδ Roskilde οι άνθρωποι μπορούν να κολυμπήσουν ανάμεσα από τα απόκοσμα φώτα που δημιουργούν τα φύκια σε κάθε κίνηση του νερού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT