Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι πολύ παλιό, η πρώτη διοργάνωση έγινε μόλις το 1990, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει κύρος και συμμετοχές. Τουλάχιστον 3.000 πυροσβέστες με τις οικογένειές τους κατέφτασαν στο Aalborg της Δανίας για να κερδίσουν τον τίτλο του «Σκληρότερου Πυροσβέστη». Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε 40 διαφορετικές δεξιότητες- αθλήματα, όπως την ταχύτερη διαδρομή ξεδιπλώνοντας την μάνικα ή την κάθετη ανάβαση που ολοκληρώνει στην φωτογραφία ο Alex van Mechelen από την Ολλανδία.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα-1

REUTERS/Jaimi Joy

Ξύλο για άσκηση

Στην ετήσια διοργάνωση για τα μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί στο κέντρο εκπαίδευσης στο Thames Valley ακολουθούν πιστά ένα σενάριο στο οποίο πρέπει να επέμβουν, φυσικά με επιτυχία, όπως το εικονιζόμενο με την ακινητοποίηση του δράστη.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα-2

REUTERS/Marcelo del Pozo

Μπιενάλε φλαμέγκο

Με φυσική σκηνή την Σεβίλη, χορευτές δίνουν σε διαφορετικά σημεία παραστάσεις με σκοπό να γιορτάσουν την έναρξη της Μπινάλε Φλαμέγκο που θα διεξαχθεί στην πόλη. REUTERS/Marcelo del Pozo

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα-3

EPA/YONHAP

Για το ρύζι

Αποφασισμένοι είναι οι αγρότες στην Νότιο Κορέα. Πήραν τα τρακτέρ τους και αντί να συλλέξουν το ρύζι προτίμησαν να το πατήσουν με τα μηχανήματα αντιδρώντας στις εισαγωγές της κυβέρνησης και απαιτώντας εγγυημένη τιμή για το προϊόν που παράγουν. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT