Μαθήματα πολέμου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας εκπαιδευτής παραδίδει μαθήματα ασφάλειας αλλά και χρήσης εκτοξευτήρα σε γυναίκες στην διάρκεια μαθήματος της εθνικής αντίστασης στην Ουκρανία.

Μαθήματα πολέμου-1

EPA/Tomasz Wojtasik

Από ξηρασία, πλημμύρες

Φράγματα κάνει ο στρατός για να αποφύγει τις πλημμύρες του ποταμού Barycz στην κεντρική Πολωνία. Η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας αναμένει δυνατές βροχές τις επόμενες ημέρες με την βροχόπτωση να φτάνει τα 150 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο.

Μαθήματα πολέμου-2

EPA/MARTIN DIVISEK

Συναγερμός

Φράγματα χτίζουν και οι πυροσβέστες γύρω από τον ποταμό Vltava στην Πράγα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ισχύει ο συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων.

Μαθήματα πολέμου-3

EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Θεός από πιόνια

Γιορτάζουν τα γενέθλια του Γκανέσα και για δέκα ημέρες τα πάντα αφορούν εκείνον. Στο Μουμπάι της Ινδίας διοργανώνεται και το Ganpati festival όπου οι πιστοί δημιουργούν ομοιώματα του θεού με διαφορετικούς τρόπους, όπως ο εικονιζόμενος θεός διακοσμημένος με 9.999 πιόνια σκακιού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT